סנאפר אדום אפוי עם Avgolemono
גשו לסופר וקנו עלה דפנה טורקי או מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), ו סנאפר אדום אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 1 1/2 חבילות של שמיר באופן שווה בתבנית אפייה, תוך שמירה על שארית לקישוט. מים רותחים, מיץ צדפות, בצל, מלח, פלפל ועלה דפנה בסיר 2-3 ליטר, חשוף, 10 דקות, ואז לשפוך תערובת חמה על שמיר במחבת.
מסדרים דגים, עור הצדדים למעלה, בשכבה 1 על שמיר במחבת ועונה עם מלח ופלפל.
אופים, חשוף, באמצע התנור עד דגים הוא רק מבושל דרך, 10 עד 20 דקות, בהתאם עובי פילה.
להעביר דגים, צד העור למעלה, על מגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה קשה על מוצקים. להשליך מוצקים להזמין 2/3 כוס בישול נוזלי.
מקציפים יחד חלמון ביצה ומיץ לימון בקערה קטנה. הכה ביצה לבן עם מקציף נקי בקערה בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לטאטא בתערובת חלמון.
יוצקים תערובת ביצה לתוך סיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא בנוזל בישול שמור. לבשל רוטב על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ( זה יהיה קצף), עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמת 170 עד 79° על מדחום מיידי לקרוא, 2 עד 3 דקות. (אל תתנו לרתיחה.) מיד לשפוך רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ולאחר מכן לשרת על דגים.
כל מנה מכילה כ 159 קלוריות ו 3 גרם שומן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.