קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות34
מגזין

סנאפר אדום מצופה פאנקו עם רוטב שמנת אבוקדו

סנאפר אדום מצופה פאנקו עם רוטב שמנת אבוקדו
סנאפר אדום מצופה פאנקו עם רוטב שמנת אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 621 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם כוסברה, פירורי לחם panko, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו עוף מצופה פנקו ברוטב שמנת לימון, Panko מצופה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב קרם Dijon, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן זרעי הגפן במחבת מטוגנת על אש בינונית-גבוהה. יש לשטוף את פילה סנאפר ולייבש טפיחה. מתבלים אותם במלח ופלפל טחון טרי.עבודה עם פילה אחד בכל פעם, מעיל את המכרזים עם קמח, מתנער כל עודף. לאחר מכן, לטבול אותו בתערובת הביצה, גם לנער את עודף. לבסוף, מעיל פילה עם פירורי לחם panko. חזור עם הפילה השני.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה סנאפרפילה סנאפר
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את סנאפר במחבת, בישול במשך כמה דקות בכל צד, עד חום זהוב מבושל דרך.בינתיים, כדי להפוך את קרם אבוקדו, מניחים את האבוקדו, כמון, מיץ לימון, כוסברה, קמצוץ של מלח, ועל 2 כפות מים במעבד מזון או בלנדר. מחית את החומרים יחד, הוספת מים נוספים לפי הצורך עבור עקביות הרצוי. כדי לשרת, מצקת קצת גספצ ' ו על החלק התחתון של קערה (צעד זה הוא אופציונלי). למעלה עם פילה וכפית חלק קרם אבוקדו על גבי. סיים עם כוסברה קצוצה קטנה ופלפל טחון טרי אם תרצה. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גספצ ' וגספצ ' ו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה