קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות85
מגזין

סנאפר בגריל עלי בננה

סנאפר בגריל עלי בננה
סנאפר בגריל עלי בננה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 139 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא כמה שניות להתרכך. הסר, כמעט עד העצם, לעשות חתכים בכל צד של הדג, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום בגריל עלי בננה, סנאפר אדום בגריל עלי בננה, ו דג צלוי לימון עם עלי בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עלי בננה בגריל
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
2
צליה דגים עלי בננה מאפשר לדגים לחלחל בלחות משלו. העלים גם נותנים טעם מעושן נפלא.הדג
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
סנאפר אדום, או מאהי מאהי, בס ים שחור, או דג שן פטגוני
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
מאהי מאימאהי מאי
SeabassSeabass
4
Ingredts1 snapper אדום, על 3lb 3oz (1.5 ק " ג), scaledand gutted23 גדול בננה leaves1 כפית שמן שומשום, ועוד על בננה leaveslime טריזים, כדי לשרת
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
5
עבור marinade2 כפות קצוץ גס cilantro12 כפות ginger2 שיני שום מגורר, chopped2 כפות סויה sauce1 כפות יין אורז vinegargrated גרידה של 1 lime1 אדום צ ' ילה, seeded ו choppedsalt ו פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
יין אורזיין אורז
6
לעשות 34 חתכים בכל צד של הדג, כמעט עד העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
שים את המרכיבים המרינדה לתוך בלנדר, וקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדג, ואת החלל. להפריש במשך 1520 דקות.חסמו את עלי הבננה במים רותחים למשך 30 שניות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר עם מלקחיים andrinse תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
חותכים את thickvein מהמרכז, ולסדר themoverlapping על קרש חיתוך גדול, sidedown מבריק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מברשת עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
11
שים את הדגים עלהעלים ולעטוף את הגוף (הראש והזנב יכולים להיות גלויים). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטייל.מחממים את הגריל עד זוהר אדום thecoals הם אפור אפר. לבשל את הדגים, לפנותלעתים קרובות, כדי למנוע את העלים לשרוף. זה ייקח בערך 1820 דקות. הכנס מטאלסקר למרכז הדגים, דרך השאריות, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל, theskewer ייצא חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
העברה לצלחת הגשה ומקשט עםפלחי זמן. Unwrap

מרכיבים

1השארסנאפר בגריל בבננהסנאפר בגריל בבננה1השארBlanch הבננה במים רותחים עבורBlanch הבננה במים רותחים עבור2larges2-3 עלי בננה גדולים2-3 עלי בננה גדולים1השארקיטור בלחות משלו. גם לתת טעם מעושן נפלאקיטור בלחות משלו. גם לתת טעם מעושן נפלא2(חוֹרֶף)כוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות1השארצליה דגים בבננה מאפשרת לדגיםצליה דגים בבננה מאפשרת לדגים1השארשיפוד למרכז הדגים, דרך, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל,שיפוד למרכז הדגים, דרך, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל,3הפוך 3-4 חתכים בכל צד של הדגהפוך 3-4 חתכים בכל צד של הדג3ריבס, קצוץ טרי או קפואהדגהדג3ריבס, קצוץ טרי או קפואוקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדגים, ווקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדגים, ו3ריבס, קצוץ טרי או קפואמחממים את הגריל עד זוהר אדום הגחלים הם אפורים אפר. מבשלים את הדג, פונהמחממים את הגריל עד זוהר אדום הגחלים הם אפורים אפר. מבשלים את הדג, פונה2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1(חוֹרֶף)ג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד3ריבס, קצוץ טרי או קפואכמעט עד העצם.כמעט עד העצם.1WES E אומנויות השפה האנגליתשיפוד ייצא חם מאוד. מעבירים לצלחת ומקשטים עם פלחי לימון. Unwrapשיפוד ייצא חם מאוד. מעבירים לצלחת ומקשטים עם פלחי לימון. Unwrap1גרידת סיד מגוררתגרידת סיד מגוררת3ריבס, קצוץ טרי או קפואסנאפר אדום, או מאהי מאי, בס ים שחורסנאפר אדום, או מאהי מאי, בס ים שחור1ראשוזנב יכול להיות גלוי). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטיילוזנב יכול להיות גלוי). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטייל1אדום צ'ילה, זרע וקצוץאדום צ'ילה, זרע וקצוץ2kgsסנאפר אדום, על 3lb 3oz, scaled ו guttedסנאפר אדום, על 3lb 3oz, scaled ו gutted1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אורזחומץ יין אורז3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,שמן שומשום, בתוספת יותר עבור פריסות לימון עלי בננה, כדי לשרתשמן שומשום, בתוספת יותר עבור פריסות לימון עלי בננה, כדי לשרת2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3ריבס, קצוץ טרי או קפואלשטוף תחת מים זורמים קרים. חותכים את עבהלשטוף תחת מים זורמים קרים. חותכים את עבה3ריבס, קצוץ טרי או קפואלמטה. מברשת עם שמן שומשום. שים את הדג על העלים לעטוף encase את הגוף (theלמטה. מברשת עם שמן שומשום. שים את הדג על העלים לעטוף encase את הגוף (the1השארלעתים קרובות, כדי למנוע את השריפה. זה ייקח בערך 18-20 דקות. הכנס מתכתלעתים קרובות, כדי למנוע את השריפה. זה ייקח בערך 18-20 דקות. הכנס מתכת3ריבס, קצוץ טרי או קפואאו דג שן פטגוניאו דג שן פטגוני30שניות כדי לרכך. הסר עם מלקחיים ושניות כדי לרכך. הסר עם מלקחיים ו3ריבס, קצוץ טרי או קפואהחלל. הגדר בצד במשך 15-20 דקותהחלל. הגדר בצד במשך 15-20 דקות1גדולוריד מהמרכז, ולסדר אותם חופפים על קרש חיתוך, צד מבריקוריד מהמרכז, ולסדר אותם חופפים על קרש חיתוך, צד מבריק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.