סנאפר כולו אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה קלוריות 5836, 505 גרם חלבון ו 321 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodista יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טחינה, שמן זית, בצל אביב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר אדום אפוי, סנאפר אדום אפוי עם Avgolemono, ו סיניואז סנאפר אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בדוק שכל הקשקשים הוסרו מהדגים. ממלאים את חלל הדג עם כמה חתיכות לימון, 2 שיני שום, 2 בצל אביב חצוי וכמה פטרוזיליה וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בצל אביב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
להניח חתיכת נייר גדולה על הספסל ולהתחכך עם קצת שמן זית. שמן שני הצדדים של הדגים ציון 3 חריצים עמוקים לשני הצדדים של הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
להניח את הדגים על החלק משומן של רדיד, ולפזר סביב חתיכות לימון הנותרים, בצל אביב, שיני שום פרוסות ועשבי תיבול. טוחנים הרבה פלפל שחור על הדג.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
יוצקים מעל היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים פיסת נייר נוספת על הדגים ולקפל את הקצוות יחד כדי ליצור חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים על מגש אפייה משומנת ואופים ב 170c. במשך 30 דקות. בדוק את הדג כדי לראות אם הוא מבושל.אם זה נראה אטום פתיתי הדגים, זה מוכן. אם לא, לחזור לתנור במשך 5 דקות more.To הפוך את רוטב טחינה, למקם את טחינה במעבד מזון עם השום ועם המנוע פועל, להוסיף את מיץ לימון וכמה מים. המשך עיבוד עד התערובת היא עקביות של קרם עבה. (ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל המים) העונה עם מלח ומערבבים 1 כף פטרוזיליה קצוצה טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
טחינה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצלים עד שהם בצבע חום זהוב ומעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מסננים היטב ומתבלים עם קצת salt.To מגישים, להניח את הדגים המבושלים על מגש הגשה, להסיר את העור אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
9
מורחים את הטחינה מעל ואז מפזרים את הבצלים והצנוברים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
טחינה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מקשטים עם זרדים של כוסברה ופטרוזיליה ופרוסות לימון.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.