קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סנאפר מושחר, רוטב פלפל אדום, גרגירי גבינה ותבלינים תירס

סנאפר מושחר, רוטב פלפל אדום, גרגירי גבינה ותבלינים תירס
סנאפר מושחר, רוטב פלפל אדום, גרגרי גבינה ותבלינים תירס נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פירה פלפל קלוי, תיבול שחור, מיץ ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גריסי תירס בגריל עם צ'ילי מושחר וגבינת פונטינה, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור התענג: בקערה, למזג את התירס, בצל ירוק, בצל צהוב, חומץ, מיץ ירקות וכמה מלח ופלפל, ערבוב היטב. החזק במקרר במשך 30 דקות עד 1 שעה כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיץ ירקותמיץ ירקות
בצל צהובבצל צהוב
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
עבור גריסים: לחמם את ציר העוף בסיר עמוק על חום בינוני גבוה. להביא מלאי לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את המלח והפלפל. להפחית את החום בינוני. הבא לאט להוסיף את שיבולת השועל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
לטאטא ברציפות, לבשל עד מעובה, 10 עד 12 דקות. לאחר מבושל, טעם מתבלים עם מלח ופלפל. לאחר מכן החזק חם להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים מחבת עם שמן זרעי עשב. לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד קרמל, 3 דקות. לאחר בישול הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מיץ התפוחים. אפשר את המיץ כדי להפחית במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את מחית פלפל. מערבבים לשלב את הטעמים ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את שמן זרעי הגפן וחמים במשך 2 דקות. ואז מפזרים את צד העור של הדג עם תיבול שחור לצרוב בצד העור במשך 3 דקות. לאחר "השחרה" בצד העור, להעיף, להפחית את החום ולבשל עוד 3 דקות בצד בשרני. כאשר מבושל לחלוטין, לגרוף 2 אונקיות של הרוטב על צלחת ואחריו קצת שיבולת שועל. למעלה עם הדגים המבושלים. לבסוף העליון פינה של הדג עם קצת הנאה.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.