המתכון סנאפר עם סלסה פלפל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 12 דקות. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך פלפל חלפיניו, שמן זית, פילה סנאפר על העור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר עם סלסה פלפל, סנאפר תפוחי אדמה מצופה בסלסה פלפל, ו סנאפר מצופה תפוח אדמה ועשב עם סלסה פלפל צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסלסה, לשלב פלפל, אבוקדו, חלפיניו, בצל, מיץ ליים, פטרוזיליה, ו 1 כפית שמן בקערה בינונית; עונה עם מלח ופלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשות
1 תות, קלוף
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 קילו חזה הודו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן כף הנותרים מעל בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים סנאפר, צד העור למטה, במחבת; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד העור הוא זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עד אטום לאורך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סנאפר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחלקים סלסה באופן שווה בין ארבע צלחות הגשה; העליון עם סנאפר, צד העור למטה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.