סנאפר צהוב זנב מושחר עם סלסה מנגו
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך תיבול אידיוט, כוסברה, פילה snapper yellowtail, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סנאפר מושחר עם סלסה מנגו, סנאפר yellowtail מצופה אגוז עם רוטב מנגו חמאה, ו Snapper Yellowtail מצופה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מנגו והבא 4 מרכיבים בקערה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
חוטפת מברשת עם חמאה מומסת, ומעייל את שני הצדדים עם תיבול.
מחממים מחבת יצוק גדולה או תחתית כבדה עד חם. לבשל דגים 2 דקות בכל צד או עד אטום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.