קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סנאפר צלוי שלם עם תמרינד

סנאפר צלוי שלם עם תמרינד
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר קלוי שלם עם תמרינד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות משומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום צלוי עם רוטב תמרינדי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את התמרינד במים החמים עד רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
שים את עיסת tamarind בתוך מסננת בסדר להגדיר על קערה של השריית נוזלים ולחץ קשה כדי לחלץ כמה שיותר עיסת ככל האפשר. מערבבים את השום, ג ' ינג 'ר, שאלוט, צ' ילי וסוכר ומניחים בצד. מלח קל את הדג מבפנים ומבחוץ. הפוך 4 חתכים אלכסוניים על 1/2 אינץ עמוק משני צידי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את הדג בצלחת גדולה, יוצקים את המרינדה על זה, מכסים, ומקררים. להשרות לילה (או 30 דקות, אם אתה הולך לאפות את הדגים ברוטב), הפיכת הדגים מדי פעם כדי להבטיח אפילו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את התנור ל 191°. אם אתה משרה את הדג לילה, להעביר אותו לתבנית אפייה ולהזמין את המרינדה. מפזרים את העגבניות סביב הדגים ואופים במשך כ 40 דקות, או עד שהבשר מרגיש מוצק ונראה אטום ללא סימנים של ורוד. (אם יש לך רק לתת לדגים להשרות במשך 30 דקות, לשים את הדגים, המרינדה, ועגבניות לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים עד הסוף, כ -45 דקות.) בעוד הדגים הוא אפייה, לשים את המרינדה השמורה בסיר כבד, בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום ולשמור על חום. כאשר הדגים מבושלים, לנקז את כל מיצים שנאספו בתבנית האפייה ולהוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מעבירים את הדג המבושל לצלחת מנה מחוממת ומעילים את הדג ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1
קלוריות
1
340, שומן
2
5, קלוריות שומן
1
30, שומן רווי
2
5, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
1, פחמימות
5
680, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
43, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.