קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סנגריה סיידר

סנגריה סיידר
אם יש לך grand marnier, מלון, סיידר יבש למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנגריה סיידר, סנגריה סיידר חג ההודיה, ו סנגריה סיידר קשה.

הוראות

1
שלב את כל הפרי פרוס, שורש זנגביל, סיידר קרח, Grand Marnier בצנצנת מייסון או מיכל resealable אחר. מקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
לאחר שעתיים, להסיר ולהשליך את שורש זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
יוצקים את תערובת הפירות והאלכוהול לקנקן.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
הוסף 2 כוסות של קרח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
לאט לאט לשפוך סיידר יבש למחצה לתוך קנקן ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר יבשסיידר יבש
6
מגישים בכוסות יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)