סנגריה סיידר
אם יש לך grand marnier, מלון, סיידר יבש למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנגריה סיידר, סנגריה סיידר חג ההודיה, ו סנגריה סיידר קשה.
הוראות
שלב את כל הפרי פרוס, שורש זנגביל, סיידר קרח, Grand Marnier בצנצנת מייסון או מיכל resealable אחר. מקררים במשך שעתיים.
לאחר שעתיים, להסיר ולהשליך את שורש זנגביל.
יוצקים את תערובת הפירות והאלכוהול לקנקן.
הוסף 2 כוסות של קרח לתערובת.
לאט לאט לשפוך סיידר יבש למחצה לתוך קנקן ומערבבים בעדינות לשלב.