סנדלר תפוחים
סנדלר תפוחים הוא מתכון דרומי שמגיש 10. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 751 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמוציות, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו Berry Cobbler , Blackberry Cobbler , ו- Blackberry Pie Cobbler (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט ומחממים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
קולפים ומגרעים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ'. נסו לקבל את חתיכות התפוחים כמה שיותר אחידות כדי להבטיח אפייה אחידה בסנדלר.
מערבבים את התפוחים עם 1 כוס סוכר בקערה גדולה. מכסים ומניחים במקרר תוך כדי הכנת תוספת הסנדלר. הסוכר ישאב מעט מהלחות שבתפוחים, כך שהמילוי יהיה יפה וסמיך.
מערבבים את יתרת הסוכר עם הקמח והמלח בקערה בינונית. מניחים בצד 1/2 כוס מתערובת הסוכר והקמח לציפוי התפוחים.
חותכים את החמאה הצוננת לחתיכות קטנות ועבדו לתוך תערובת הסוכר/קמח בעזרת חותכן בצק, מזלג או האצבעות עד שנוצרת ארוחה גסה.
מסננים את סירופ הסוכר מהתפוחים ומניחים בצד.
מערבבים את התפוחים עם תערובת הקמח והסוכר השמורה.
מוסיפים לתפוחים את הקינמון, אגוז המוסקט, גרידת הלימון והחמוציות המיובשות הממותקות ומערבבים היטב לפיזור אחיד של כל הטעמים.
יוצקים לתוך תבנית האפייה החמאה.
טורפים קלות את הביצה, החלמון והוניל ומטפטפים לאט לתערובת הקמח. אל תדאג אם זה נראה קצת יבש בהתחלה. ממשיכים לערבב את התערובת עד שהקמח נטמע לחלוטין בביצה. (אולי כדאי להכניס אליו את הידיים ולהשתמש באצבעות כדי לסיים.) קח מעט מהציפוי וגלגל אותו לכדור בגודל 1 אינץ'. משטחים בעדינות את הכדור לדיסק ומניחים אותו על תערובת התפוחים בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם התוספת שנותרה, חופפים מעט את הדיסקים.
אופים במשך 35 עד 45 דקות או עד שהמיץ מבעבע והציפוי מקבל חום זהוב בהיר.
הניחו לסנדלר לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה. בזמן שהסנדלר יושב, מצפים את השקדים בסירופ הסוכר השמור.
מסננים את עודפי הסירופ ומניחים את השקדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בחמאה. צולים עד שהשקדים מזהיבים, כ-5 עד 10 דקות. פזרו אותם על הסנדלר.
טיפים: כדי להקל מעט על חיתוך החמאה לתערובת הקמח/סוכר, נסו לגרר מקלות חמאה קפואים על החורים הגדולים של פומפיה ידנית. יהיו לך חתיכות קטנות של חמאה קרה שיעזרו לארוחה הגסה להיווצר במהירות. השתמשו בכדור מלון כדי לגרוף את הליבה של חצאי התפוחים במהירות ובמינימום בזבוז.
הערה: תזדקק ל-8 עד 10 תפוחים בסך הכל. .