קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר תפוחים

סנדלר תפוחים
סנדלר תפוחים הוא מתכון דרומי שמגיש 10. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 751 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמוציות, תפוחי גרני סמית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו Berry Cobbler , Blackberry Cobbler , ו- Blackberry Pie Cobbler (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט ומחממים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטוריםקישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוציםפחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
2
קולפים ומגרעים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ'. נסו לקבל את חתיכות התפוחים כמה שיותר אחידות כדי להבטיח אפייה אחידה בסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
3
מערבבים את התפוחים עם 1 כוס סוכר בקערה גדולה. מכסים ומניחים במקרר תוך כדי הכנת תוספת הסנדלר. הסוכר ישאב מעט מהלחות שבתפוחים, כך שהמילוי יהיה יפה וסמיך.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
ליקר דובדבנים, לא חובהליקר דובדבנים, לא חובה
4
מערבבים את יתרת הסוכר עם הקמח והמלח בקערה בינונית. מניחים בצד 1/2 כוס מתערובת הסוכר והקמח לציפוי התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקר דובדבנים, לא חובהליקר דובדבנים, לא חובה
5
חותכים את החמאה הצוננת לחתיכות קטנות ועבדו לתוך תערובת הסוכר/קמח בעזרת חותכן בצק, מזלג או האצבעות עד שנוצרת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטוריםקישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטורים
5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
6
מסננים את סירופ הסוכר מהתפוחים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
לשימור,לשימור,
7
מערבבים את התפוחים עם תערובת הקמח והסוכר השמורה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
8
מוסיפים לתפוחים את הקינמון, אגוז המוסקט, גרידת הלימון והחמוציות המיובשות הממותקות ומערבבים היטב לפיזור אחיד של כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות ממותקיםחמוציות מיובשות ממותקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
9
יוצקים לתוך תבנית האפייה החמאה.
ציוד שתשתמש בו
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוציםפחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
10
טורפים קלות את הביצה, החלמון והוניל ומטפטפים לאט לתערובת הקמח. אל תדאג אם זה נראה קצת יבש בהתחלה. ממשיכים לערבב את התערובת עד שהקמח נטמע לחלוטין בביצה. (אולי כדאי להכניס אליו את הידיים ולהשתמש באצבעות כדי לסיים.) קח מעט מהציפוי וגלגל אותו לכדור בגודל 1 אינץ'. משטחים בעדינות את הכדור לדיסק ומניחים אותו על תערובת התפוחים בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם התוספת שנותרה, חופפים מעט את הדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
בֹּטֶןבֹּטֶן
לשימור,לשימור,
5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק
מצילי חייםמצילי חיים
דרגשי סוכריות פניניםדרגשי סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוציםפחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
11
אופים במשך 35 עד 45 דקות או עד שהמיץ מבעבע והציפוי מקבל חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
12
הניחו לסנדלר לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה. בזמן שהסנדלר יושב, מצפים את השקדים בסירופ הסוכר השמור.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
( 23)( 23)
13
מסננים את עודפי הסירופ ומניחים את השקדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בחמאה. צולים עד שהשקדים מזהיבים, כ-5 עד 10 דקות. פזרו אותם על הסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
מצילי חיים לבןמצילי חיים לבן
14
טיפים: כדי להקל מעט על חיתוך החמאה לתערובת הקמח/סוכר, נסו לגרר מקלות חמאה קפואים על החורים הגדולים של פומפיה ידנית. יהיו לך חתיכות קטנות של חמאה קרה שיעזרו לארוחה הגסה להיווצר במהירות. השתמשו בכדור מלון כדי לגרוף את הליבה של חצאי התפוחים במהירות ובמינימום בזבוז.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטוריםקישוטים לבחירה: קצפת, גרגירי רימון וסוכר קונדיטורים
לשימור,לשימור,
5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק5 עד 5-1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מחולק
מלוןמלון
Dragees סוכריות פניניםDragees סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
פומפיהפומפיה
15
הערה: תזדקק ל-8 עד 10 תפוחים בסך הכל. .
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,