סנטה פה פנה פרימוורה עם רוטב שמנת כמון-אנצ'ו צ'ילה
רוטב שמנת סנטה פה פנה פרימוורה w / כמון-Ancho צ'ילה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תירס, עלי כוסברה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את כל המרכיבים לפני שתתחילו לבשל.(התחל להרתיח את המים לפסטה שלך ולבשל אותו על פי הוראות החבילה.) בינתיים, להוסיף כ 1 כף שמן זית כתית נוספת 2 כף שום קצוץ טרי למחבת גדולה,כבדה, עמוקה nonstick ולהגדיר את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את בשר הקרקע למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לחמם את הבשר, לשבור כל גושים עם הכף שלך כך שהוא מתפורר.לאחר הבשר מבושל באופן מלא (כ 5 דקות בערך), להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר אותו לקערה קטנה ולהניח בצד; לנקז כל שומן/שמן הנותרים מהמחבת לנגב יבש עם מגבת נייר (להיזהר האצבעות).באמצעות אותו מחבת, להוסיף כ 1 כפית יותר שמן למחבת, יחד עם 1 כפית שום וכל בצל אדום קצוץ.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסוכריות של Peachie-o
3
לטגן, מעל חום בינוני-גבוה, על 2 דקות או עד בצל שקוף & משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.(אל תשכח לבדוק את הפסטה שלך).ברגע הבצלים התרככו קצת הם משחימים קלות, להוסיף את הפלפלים למחבת ולהמשיך לערבב על 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הקישואים ואת התירס, ערבוב מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את המלח המתובל וכ -8 טחנות של פלפל שחור, ערבוב טוב כדי לצפות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6
תן לירקות לבשל על 5 דקות - ערבוב לעתים קרובות-עד שהם עדיין קצת פריך, אבל רק מתחיל לרכך& חום.(בדוק את הפסטה שלך שוב).להחזיר את הבשר למחבת, וגם להוסיף את כל התבלינים הנותרים (כמון,Cajun תיבול, אבקת אנצ 'ו צ' ילה,ו 2-4 נתזים של רוטב חם לפי הטעם), ערבוב לשלב.מנמיכים את החום רק קצת בינוני לאט לאט לשפוך חלב התאדה, ערבוב כל הזמן להתמזג.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הגבינה ומערבבים עד שהכל מעורבב יחד.להעלות את החום בחזרה בינוני גבוה ולתת את הרוטב לבשל רק קצת-בערך 5 דקות, ערבוב - זה יהיה די דק, אתה יכול dd קצת יותר שמנת חמוצה אם אתה מעדיף את זה קצת יותר עבה.בדוק את הטעם לתבלינים-הוספת קצת יותר מלח, רוטב חם, כמון, וכו ' במידת הצורך כדי להתאים את הטעם שלך.לזרוק מנוקז, פסטה חמה עם קצת שמן זית או חמאה לטעם-רק מספיק כדי לשמור על זה מלהידבק יחד (צעד אופציונלי).מחלקים פסטה בין 4 צלחות ארוחת ערב גדולות ומצקת את הרוטב למרכז של כל אחד.