קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

סנטה פה פנה פרימוורה עם רוטב שמנת כמון-אנצ'ו צ'ילה

סנטה פה פנה פרימוורה עם רוטב שמנת כמון-אנצ'ו צ'ילה
רוטב שמנת סנטה פה פנה פרימוורה w / כמון-Ancho צ'ילה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תירס, עלי כוסברה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את כל המרכיבים לפני שתתחילו לבשל.(התחל להרתיח את המים לפסטה שלך ולבשל אותו על פי הוראות החבילה.) בינתיים, להוסיף כ 1 כף שמן זית כתית נוספת 2 כף שום קצוץ טרי למחבת גדולה,כבדה, עמוקה nonstick ולהגדיר את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את בשר הקרקע למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לחמם את הבשר, לשבור כל גושים עם הכף שלך כך שהוא מתפורר.לאחר הבשר מבושל באופן מלא (כ 5 דקות בערך), להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר אותו לקערה קטנה ולהניח בצד; לנקז כל שומן/שמן הנותרים מהמחבת לנגב יבש עם מגבת נייר (להיזהר האצבעות).באמצעות אותו מחבת, להוסיף כ 1 כפית יותר שמן למחבת, יחד עם 1 כפית שום וכל בצל אדום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטגן, מעל חום בינוני-גבוה, על 2 דקות או עד בצל שקוף & משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.(אל תשכח לבדוק את הפסטה שלך).ברגע הבצלים התרככו קצת הם משחימים קלות, להוסיף את הפלפלים למחבת ולהמשיך לערבב על 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקישואים ואת התירס, ערבוב מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את המלח המתובל וכ -8 טחנות של פלפל שחור, ערבוב טוב כדי לצפות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
תן לירקות לבשל על 5 דקות - ערבוב לעתים קרובות-עד שהם עדיין קצת פריך, אבל רק מתחיל לרכך& חום.(בדוק את הפסטה שלך שוב).להחזיר את הבשר למחבת, וגם להוסיף את כל התבלינים הנותרים (כמון,Cajun תיבול, אבקת אנצ 'ו צ' ילה,ו 2-4 נתזים של רוטב חם לפי הטעם), ערבוב לשלב.מנמיכים את החום רק קצת בינוני לאט לאט לשפוך חלב התאדה, ערבוב כל הזמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הגבינה ומערבבים עד שהכל מעורבב יחד.להעלות את החום בחזרה בינוני גבוה ולתת את הרוטב לבשל רק קצת-בערך 5 דקות, ערבוב - זה יהיה די דק, אתה יכול dd קצת יותר שמנת חמוצה אם אתה מעדיף את זה קצת יותר עבה.בדוק את הטעם לתבלינים-הוספת קצת יותר מלח, רוטב חם, כמון, וכו ' במידת הצורך כדי להתאים את הטעם שלך.לזרוק מנוקז, פסטה חמה עם קצת שמן זית או חמאה לטעם-רק מספיק כדי לשמור על זה מלהידבק יחד (צעד אופציונלי).מחלקים פסטה בין 4 צלחות ארוחת ערב גדולות ומצקת את הרוטב למרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מניחים מנה של שמנת חמוצה במרכז מאוד של כל חלק ומפזרים כמה עלי כוסברה קצוץ טרי על כל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
9
מגישים באופן מיידי.הערה: * אתה יכול להשתמש בשום טרי מבקבוק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®

מרכיבים

4קצת קישואים קצוציםשמן זית או חמאה, לפי הטעם, לזרוק פסטה w / מבושלשמן זית או חמאה, לפי הטעם, לזרוק פסטה w / מבושל1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 פחית (3 oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 oz) רסק עגבניות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת אנצ'ו צ' ילה מיובשת או 1⁄4-1⁄2 כפית אבקת ניו מקסיקו צ'ילה (יבשה צ' ילה - לא תיבול צ'ילי)אבקת אנצ'ו צ' ילה מיובשת או 1⁄4-1⁄2 כפית אבקת ניו מקסיקו צ'ילה (יבשה צ' ילה - לא תיבול צ'ילי)227פלפל האבנרופסטה פנה, מבושל על פי הוראות החבילה, מנוקזפסטה פנה, מבושל על פי הוראות החבילה, מנוקז4קצת קישואים קצוציםשמנת חמוצה נוספתשמנת חמוצה נוספת1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולה, בקירובשמן זית כתית מעולה, בקירוב1אוראו ממולאים כפוליםשמן זית כתית מעולה, בקירובשמן זית כתית מעולה, בקירוב1השארכוסברה טרייה, קצוצהכוסברה טרייה, קצוצה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס קפוא, מופשר ומנוקזתירס קפוא, מופשר ומנוקז1אוראו ממולאים כפוליםשום טרי, טחוןשום טרי, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםשום טרי, קצוץ דקשום טרי, קצוץ דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראידוי חלב או 3⁄4 חצי כוס חצי שמנתאידוי חלב או 3⁄4 חצי כוס חצי שמנת2מקפיםרוטב חם בבקבוק, כגון גביש או טבסקו, לפי הטעםרוטב חם בבקבוק, כגון גביש או טבסקו, לפי הטעם454פלפל האבנרועוף טחון או 1 lb בשר טחוןעוף טחון או 1 lb בשר טחון1פלפל אדום, זרע, חצוי, & לחתוך לרצועות דקות ארוכותפלפל אדום, זרע, חצוי, & לחתוך לרצועות דקות ארוכות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תיבול מלח (כגון לורי)תיבול מלח (כגון לורי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר, גרוסהגבינת צ'דר, גרוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמנת חמוצה או 2 כפות קרם פרששמנת חמוצה או 2 כפות קרם פרש1( חצילים)קישואים, לא קשורים, פרוסים דק לסבביםקישואים, לא קשורים, פרוסים דק לסבבים