ספאצלה עם חמאה
Spaetzle החמאה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Spaetzle, Spaetzle, ו שוקולד Spaetzle.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מנפים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
מערבבים חלב וביצים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים עם מקצף עד בשילוב.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. להחזיק מסננת עם חורים גדולים (בערך 1/4 אינץ ' בקוטר) על מים רותחים; כפית על 1/2 כוס בצק לתוך מסננת. לחץ על הבצק דרך חורים עם מרית גומי (טיפות ייצרו spaetzle); להגדיר מסננת בצד. לבשל 2 דקות או עד שנעשה (spaetzle יעלה לפני השטח).
הסר בכפית מחוררת; לנקז במסננת (spaetzle ידבק למגבת נייר). חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כוסות מבושל spaetzle; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. חזור עם שאר חמאה מבושל spaetzle.