קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ספגטי אל לימון עם עוף עלום

ספגטי אל לימון עם עוף עלום
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי אל לימון, ספגטי אל לימון (עם לימון ), ו עוף הלימון המפורסם של ראו (פולו אל לימון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק עוף להתבשל מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים חזה עוף, 1 כפית מלח, וגבעולי בזיליקום למרק. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד עוף מבושל רק דרך (160°F), על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
העברה לצלחת וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס עם שני מזלגות לחתיכות בגודל ביס.
4
בעוד עוף הוא בישול, להביא 5 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים 1 כף מלח ופסטה. מבשלים לאל דנטה המוצק. להזמין 2 כוסות מים פסטה לנקז פסטה. לשטוף בקצרה תחת מים קרים כדי לעצור את הפסטה מבישול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בסיר פסטה, להביא 1 כוס פסטה מים, שמנת, וגלידה כדי להתבשל מעל חום בינוני. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
לטאטא ב 1 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ושמן. להחזיר פסטה לסיר ולזרוק עם פרמזן, עוף, מיץ לימון, ובזיליקום על אש נמוכה במשך כ 1 דקה כדי להתחמם דרך ועבור טעמים לספוג, הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך כדי לשחרר. מתבלים ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית נוסף ופרמזן מגוררת במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח