ספגטי אפוי
ספגטי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, סוכר, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת ספגטי אפויה, עוגת ספגטי אפויה, ו ספגטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר, לשלב את העגבניות, רוטב עגבניות, מים, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה, תערובות תיבול, סוכר, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום ולתת להתבשל, מכוסה, במשך 1 שעה. להתפורר בשר טחון במחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבושל לחלוטין, ללא צבע ורוד שנותר.
מסננים את השומן מהבשר, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון לקומקום. מבשלים עוד 20 דקות. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. מכסים את החלק התחתון של 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' מחבת עם רוטב.
מוסיפים שכבה של פסטה ואז קצת פחות מ 1/2 של כל גבינה; לחזור על השכבות, מסתיים עם הרוטב.
אופים בתנור במשך 30 דקות. למעלה התבשיל עם הגבינה הנותרת, להחזיר אותו לתנור, ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה מבעבע, על 5 יותר דקות.
חותכים לריבועים לפני ההגשה.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.