ספגטי בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 120 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1957 קלוריות. אם יש לכם parmigiano קומץ-רג'יאנו, גבינת ריקוטה כפית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו ספגטי בולונז, ספגטי בולונז, ו ספגטי בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר כבד-תחתית גדול, מחממים 2-ספירה של שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הבצל, סלרי, גזר, ושום ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב, עד הירקות מאוד רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
להעלות את החום קצת. קח את עגל הקרקע ובשר בקר, לשבור אותו לחתיכות ולהוסיף אותו למחבת. לבשל, לשבור את הגושים עם כף עץ, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים לאט מאוד במשך 2 עד 2 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. עכשיו מוסיפים את החלב-החלב יעשה את הבשר נחמד ועדין-ומבשלים שוב עד מעובה, עוד 20 עד 30 דקות. טעם שוב למלח ופלפל. מועך את הרוטב על הצד של המחבת כדי באמת למזג אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים חצי מהרוטב למיכלים ומקררים למשך שבוע, או מקפיאים למשך מספר חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור הספגטי. כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין המשרד ("אל דנטה", כמו שאומרים באיטלקית) 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים ומכניסים את הספגטי לתוך קערת פסטה גדולה. להחזיר את הרוטב שנותר בסיר לרתיחה ומערבבים בגבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
ספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
יוצקים את הרוטב על הספגטי סחוט ולתת לו זריקה טובה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מקשטים עם קומץ של פרמזן מגורר, בזיליקום, טפטוף של שמן זית. תעביר עוד גבינה מגורדת ליד השולחן.