תבשיל עוף שקדים II
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק עוף, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים המרוסקים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת מוקצפת מוקה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל עוף שקדים, תבשיל עוף שקדים II, ו תבשיל עוף שקדים II (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות. תניח בצד. ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני; בצל מטגן וסלרי עד רך.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב את העוף, אורז, בצל וסלרי בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מערבבים במיונז ומרק, ואז שקדים. למעלה עם קורנפלקס כתוש ו 2 כפות חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד חום זהוב.