קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

ספגטי ביין אדום עם אגוזי מלך ופטרוזיליה

ספגטי ביין אדום עם אגוזי מלך ופטרוזיליה
אם יש לכם מים, פלפל, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי עם אגוזי מלך, צימוקים ופטרוזיליה, המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו פטוצ'יני עם פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך.

הוראות

1
בסיר, לשלב את המים עם 3 כוסות של היין וקמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הספגטי ומבשלים, ערבוב, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
4
במחבת, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום והפלפל האדום ומתבלים במלח. מבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את 1/4 כוס היין הנותרת ואת נוזל הבישול השמור ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד שהנוזל נספג כמעט, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, האגוזים, את 1/2 כוס הגבינה ואת 2 כפות הנותרים של שמן ולזרוק. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומגישים, מעבירים גבינה מגוררת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-