ספגטי ביין אדום עם אגוזי מלך ופטרוזיליה
אם יש לכם מים, פלפל, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי עם אגוזי מלך, צימוקים ופטרוזיליה, המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו פטוצ'יני עם פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך.
הוראות
בסיר, לשלב את המים עם 3 כוסות של היין וקמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים, ערבוב, עד אל דנטה.
מסננים, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
במחבת, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השום והפלפל האדום ומתבלים במלח. מבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מוסיפים את 1/4 כוס היין הנותרת ואת נוזל הבישול השמור ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד שהנוזל נספג כמעט, 2 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, האגוזים, את 1/2 כוס הגבינה ואת 2 כפות הנותרים של שמן ולזרוק. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומגישים, מעבירים גבינה מגוררת ליד השולחן.