ספגטי ברוקולי
ספגטי ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 794 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, 2 עוף צלוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי ברוקולי, ספגטי ביין אדום עם ברוקולי, ו ספגטי ביין אדום עם ברוקולי.
הוראות
מבשלים את הספגטי לפי הוראות התווית ולנקז, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
בינתיים, לחתוך את גבעול ברוקולי, לקלף אותו, ו דק לחתוך אותו לרוחב.
חותכים את הברוקולי הנותרים לפרחים קטנים.
מחממים חצי שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום, ברוקולי, וחצי מלח ומבשלים עד השום הוא השחי קלות ואת הברוקולי הוא מזלג מכרז, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה, העוף הגרוס, מי הפסטה השמורים, 1/4 הנותרים מלח כפית, וכמה טחנות פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום וזורקים היטב.
טפטוף עם השמן שנותר לפני ההגשה.