קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ספגטי ברוקולי

ספגטי ברוקולי
ספגטי ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 794 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, 2 עוף צלוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי ברוקולי, ספגטי ביין אדום עם ברוקולי, ו ספגטי ביין אדום עם ברוקולי.

הוראות

1
מבשלים את הספגטי לפי הוראות התווית ולנקז, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
2
בינתיים, לחתוך את גבעול ברוקולי, לקלף אותו, ו דק לחתוך אותו לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
חותכים את הברוקולי הנותרים לפרחים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
4
מחממים חצי שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום, ברוקולי, וחצי מלח ומבשלים עד השום הוא השחי קלות ואת הברוקולי הוא מזלג מכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
שוםשום
מלחמלח
6
מוסיפים את הפסטה, העוף הגרוס, מי הפסטה השמורים, 1/4 הנותרים מלח כפית, וכמה טחנות פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
מיםמים
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מלחמלח
7
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
8
טפטוף עם השמן שנותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
מגישים עם לחם שום פריך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם

ציוד