תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי של Campanile וקציצות ברוטב אדום. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1123 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך יין, בצל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו כדורי בשר ברוטב ספגטי, רוטב ספגטי עם כדורי בשר, ו רוטב ספגטי איטלקי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך רוטב: ב 5-כדי 6-qt. פאן, לבשל שמן ושום על אש בינונית נמוכה עד שום מרכך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, 45 דקות עד 1 שעה. במידת הצורך, למחוץ עגבניות עם כף להיפרד. מוסיפים ענפי בזיליקום. כבה חום; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מלח, לציפוי זכוכית
1
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד למכרז, 5 עד 8 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פטריות, שומר, מלח ופלפל. מבשלים עד פטריות מכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
4
הסר מהחום ומערבבים ב 1/4 כוס יין והלחם עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
חום 2 מחבתות גדולות מעל חום בינוני עם 1 כף. שמן כל אחד. חום כשליש כדורי בשר בכל מחבת, מפנה פעם אחת והוספת שמן במידת הצורך, 6 עד 8 דקות לכל אצווה. עם מרית מחוררת, להעביר כדורי בשר למגש. חזור עם כדורי בשר ושמן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
לגרד את כל טפטוף לתוך 1 מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
לטאטא בקמח, ואז לבשל מעל חום בינוני עד מבעבע, 1 עד 2 דקות.