תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי של Campanile וקציצות ברוטב אדום. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1123 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך יין, בצל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו כדורי בשר ברוטב ספגטי, רוטב ספגטי עם כדורי בשר, ו רוטב ספגטי איטלקי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך רוטב: ב 5-כדי 6-qt. פאן, לבשל שמן ושום על אש בינונית נמוכה עד שום מרכך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, 45 דקות עד 1 שעה. במידת הצורך, למחוץ עגבניות עם כף להיפרד. מוסיפים ענפי בזיליקום. כבה חום; להתחמם.
חום 2 מחבתות גדולות מעל חום בינוני עם 1 כף. שמן כל אחד. חום כשליש כדורי בשר בכל מחבת, מפנה פעם אחת והוספת שמן במידת הצורך, 6 עד 8 דקות לכל אצווה. עם מרית מחוררת, להעביר כדורי בשר למגש. חזור עם כדורי בשר ושמן הנותרים.