ספגטי טונה עם פול
ספגטי טונה עם פול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שום, קוביית מניות ירקות, טונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צרפתית בהבזק: ספגטי עם פיסטוק פיסטוק, פול, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה) (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום ברגע שהבצל שקוף.
מוסיפים את העגבניות ואת מחית העגבניות
מוסיף את עשבי תיבול ותבלינים.לרסק את קוביית המניות ולהוסיף לרוטב.טעם לתיבול ולהוסיף את הסוכר.מבשלים על חום בינוני עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיף את הטונה ושעועית רחבה.מבשלים על אש בינונית כל עוד זה לוקח לך להרתיח את הספגטי, בדרך זו אתה מאפשר שעועית רחבה לספוג את הטעמים.מרתיחים את הספגטי ומוסיפים אותו לרוטב.
מוסיפים את הזיתים הקצוצים ועל חום נמוך מאוד משלבים את הרוטב לתוך הפסטה עד שכל גדיל מצופה היטב.
מגישים עם גבינת פרמזן וליהנות!