קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי נקניק איטלקי קל

ספגטי נקניק איטלקי קל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי נקניק איטלקי קל. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו זיתים, רוטב עגבניות, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו טובה. נסו ספגטי נקניק איטלקי, נקניק איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים נקניק, פטריות, בצל, פלפל ירוק ושום בשמן החם עד שהנקניק שחום ומתפורר, כ -20 דקות; מסננים וזורקים שומן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים רוטב עגבניות, קוביות עגבניות, רסק עגבניות וזיתים לתערובת נקניקיות; מתבלים באורגנו, בזיליקום ומלח. מבשלים תערובת עד טעמים להשרות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים ומעבירים לקערת הגשה; מעליו רוטב נקניקיית עגבניות וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.