לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי נקניק איטלקי קל. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו זיתים, רוטב עגבניות, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו טובה. נסו ספגטי נקניק איטלקי, נקניק איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים נקניק, פטריות, בצל, פלפל ירוק ושום בשמן החם עד שהנקניק שחום ומתפורר, כ -20 דקות; מסננים וזורקים שומן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.