ספגטי עדשים צמחוני
ספגטי עדשים צמחוני עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך מים, ספגטי, עדשים חומות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . נסו ספגטי עם עדשים צמחוניים בולונז, בישול צמחוני איטי עדשים סלופי ג'ו על סקווש ספגטי, ו אנצ'ילדה צמחונית עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העדשים, עגבניות וארטישוקים (עם הנוזל מהפחיות), 1/8 כפית פלפל קאיין והמים לסיר גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהעדשים מכרזים, כ -20 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות 1 כף שמן זית לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. להחזיר פסטה לסיר ולכסות כדי להתחמם.
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני ומבשלים בצל ירוק במשך כ 3 דקות.
מוסיפים 1/8 כפית פלפל קאיין ושומשום ומבשלים עד הזרעים הם משחימים קלות, על 2 דקות. תניח בצד.
הוסף את תערובת עדשים לסיר של פסטה לזרוק להפיץ באופן שווה.
מוסיפים את תערובת הבצל הירוק וזורקים קלות שוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.