קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ספגטי עדשים צמחוני

ספגטי עדשים צמחוני
ספגטי עדשים צמחוני עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך מים, ספגטי, עדשים חומות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . נסו ספגטי עם עדשים צמחוניים בולונז, בישול צמחוני איטי עדשים סלופי ג'ו על סקווש ספגטי, ו אנצ'ילדה צמחונית עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העדשים, עגבניות וארטישוקים (עם הנוזל מהפחיות), 1/8 כפית פלפל קאיין והמים לסיר גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהעדשים מכרזים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשיםעדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות 1 כף שמן זית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. להחזיר פסטה לסיר ולכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני ומבשלים בצל ירוק במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים 1/8 כפית פלפל קאיין ושומשום ומבשלים עד הזרעים הם משחימים קלות, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
6
הוסף את תערובת עדשים לסיר של פסטה לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את תערובת הבצל הירוק וזורקים קלות שוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'