ספגטי עוף אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ספגטי עוף אפוי, אפוי עוף לימון ספגטי Primavera, ו קיטשי ספגטי אפוי סירות סקווש עם Skinnytaste עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ניקוז.
4
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פטריות, בצל וסלרי בחמאה מומסת עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות; להעביר לקערה גדולה.