ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. אם יש לך שמן זית extravirgin, פלפל, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מתאבן אנשובי עם פירורי לחם & בצל ירוק, ברוקולי Rabe עם אנשובי ופירורי לחם, ו שעועית ירוקה איטלקית עם אנשובי ופירורי לחם.
הוראות
כדי להכין פירורי לחם, מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורי גס למדוד 1 כוס.
מניחים פירורי לחם בשכבה זוגית על מחבת ג ' לי רול; אופים ב 450 במשך 4 דקות או עד קלוי קלות.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף פירורי לחם ו 1 1/2 כפיות שום; לבשל 2 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה.
מניחים תערובת פירורי לחם בקערה.
מוסיפים פטרוזיליה ו 1/4 כפית פלפל שחור.
כדי להכין פסטה, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
חום 1 כף שמן במחבת על חום בינוני.
שלב 1 1/2 כפיות שום הבא 4 מרכיבים (דרך אנשובי) בקערה קטנה; מחית עם מזלג.
מוסיפים תערובת אנשובי למחבת; מבשלים 1 דקה. מערבבים במרק; לבשל 1 דקה.
להוסיף גבינה; לזרוק היטב.
מניחים על מגש גדול; מפזרים פירורי לחם.