קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה)

ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה)
המתכון ספגטי עם זיתים ועגבניה (ספגטי Alla Puttanesca) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צלפים, מלח, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker"), ו ספגטי אלה פוטנסקה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.