ספגטי עם טונה ובזיליקום
ספגטי עם טונאן ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ספגטי, מלח ופלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ספגטי טונה, ו עוגת ספגטי טונה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש נמוכה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת הנוזל שלהם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 7 דקות.
מוסיפים את הטונה ומבשלים בקצרה כדי להתחמם; מערבבים בעדינות כדי לשמור על הטונה בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל שחור וחמים.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מוסיף את החמאה ולזרוק היטב, ולאחר מכן להוסיף את רוטב הטונה, שמורות פסטה בישול מים ובזיליקום ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעבירים לקערה מחוממת ומגישים מיד.