ספגטי עם עגבניות ושום-שמן בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם עגבניות ושמן שום בזיליקום. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, דלעת ספגטי עם עגבניות ובזיליקום, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי בן 4 ליטר, לבשל ספגטי לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, שמן חום, שום, בזיליקום ופלפל פתיתים על אש נמוכה 10 דקות כדי להחדיר טעם לתוך השמן. מתח שמן; לשמור על שמן חם. זרוק פתיתי שום, בזיליקום ופלפל.
מסננים ספגטי מבושל. החזירו את הספגטי לתנור ההולנדי, הניחו על אש בינונית.
מוסיפים עגבניות; לזרוק עד מחומם היטב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מחלקים ספגטי ל 2 קערות פסטה בודדות.
טפטוף כל מנה עם שמן חם; מפזרים גבינה.