קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום
ספגטי עם עגבניות ובזיליקום דורש בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 671 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פלפל, עלי בזיליקום, עגבניות שזיפים וחמאה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68% . נסו את הספגטי של סקרפטה עם עגבניות ובזיליקום , ספגטי דלעת עם רוטב עגבניות-בזיליקום , וכדורי בשר ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה, מחממים 1/3 כוס שמן זית עד שהוא חם למדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את העגבניות, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים קלות במלח ובפלפל. (אני תמיד מתחיל ביד קלה עם המלח והפלפל כי ככל שהעגבניות מצטמצמות המלח יתרכז.) בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את העגבניות דק. (זה יהיה קל יותר לעשות כשהעגבניות מתחילות להתחמם.) מבשלים את העגבניות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעגבניות רכות והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בינתיים עורמים ומגלגלים את עלי הבזיליקום לגליל וחותכים דק לרוחב לשיפונדה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים בשפע. מבשלים את הספגטי עד שהוא מתרחק מאל דנטה. שומרים מעט ממי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, זורקים בעדינות את הפסטה והרוטב יחד עם כמה כפות עץ והרבה תנועה מוגזמת (אפשר אפילו לנער את המחבת) עד שהפסטה רק רכה רוטב, אם נפרד ממנו שמן כלשהו, נראה כעת מלוכד. (אם הרוטב נראה סמיך מדי, הוסף מעט נוזל בישול לפסטה כדי להתאים אותו.) הורידו את המחבת מהאש וזרקו את החמאה, הבזיליקום והגבינה עם הפסטה באותו אופן (הפסטה צריכה לקבל גוון כתום ) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הערת הטבח: הנה טיפ טוב לקילוף וזריעת עגבניות: הביאו סיר גדול של מים לרתיחה. יש קערה גדולה של מי קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חותכים X קטן רדוד בתחתית כל עגבנייה. מכניסים כ-5 עגבניות לסיר ומבשלים כ-15 שניות, ואז מעבירים אותן מיד למי הקרח. (עשו זאת עם שאר העגבניות.) מורידים את הקליפה בעזרת קצה סכין חיתוך. אם העור נדבק, נסה קולפן ירקות בתנועת ניסור עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
חותכים את העגבניות לשניים והשתמש באצבע כדי להוציא את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה