קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום
ספגטי עם עגבניות ובזיליקום דורש בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 671 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פלפל, עלי בזיליקום, עגבניות שזיפים וחמאה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68% . נסו את הספגטי של סקרפטה עם עגבניות ובזיליקום , ספגטי דלעת עם רוטב עגבניות-בזיליקום , וכדורי בשר ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה, מחממים 1/3 כוס שמן זית עד שהוא חם למדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את העגבניות, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים קלות במלח ובפלפל. (אני תמיד מתחיל ביד קלה עם המלח והפלפל כי ככל שהעגבניות מצטמצמות המלח יתרכז.) בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את העגבניות דק. (זה יהיה קל יותר לעשות כשהעגבניות מתחילות להתחמם.) מבשלים את העגבניות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעגבניות רכות והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בינתיים עורמים ומגלגלים את עלי הבזיליקום לגליל וחותכים דק לרוחב לשיפונדה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים בשפע. מבשלים את הספגטי עד שהוא מתרחק מאל דנטה. שומרים מעט ממי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, זורקים בעדינות את הפסטה והרוטב יחד עם כמה כפות עץ והרבה תנועה מוגזמת (אפשר אפילו לנער את המחבת) עד שהפסטה רק רכה רוטב, אם נפרד ממנו שמן כלשהו, נראה כעת מלוכד. (אם הרוטב נראה סמיך מדי, הוסף מעט נוזל בישול לפסטה כדי להתאים אותו.) הורידו את המחבת מהאש וזרקו את החמאה, הבזיליקום והגבינה עם הפסטה באותו אופן (הפסטה צריכה לקבל גוון כתום ) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הערת הטבח: הנה טיפ טוב לקילוף וזריעת עגבניות: הביאו סיר גדול של מים לרתיחה. יש קערה גדולה של מי קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
חותכים X קטן רדוד בתחתית כל עגבנייה. מכניסים כ-5 עגבניות לסיר ומבשלים כ-15 שניות, ואז מעבירים אותן מיד למי הקרח. (עשו זאת עם שאר העגבניות.) מורידים את הקליפה בעזרת קצה סכין חיתוך. אם העור נדבק, נסה קולפן ירקות בתנועת ניסור עדינה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
חותכים את העגבניות לשניים והשתמש באצבע כדי להוציא את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה