ספגטי עם פירות ים
ספגטי עם פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם צדפות, דיונון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו ספגטי פירות ים, ספגטי פירות ים, ו ספגטי עם מרינרה פירות ים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הצדפות והמולים עם 1/2 כוס מים עד מבושל. שמור את הנוזל.
הסר את הבשר מתוך הצדפות והמולים; להשליך את הפגזים.
במים מלוחים רותחים, להתחיל לבשל את הספגטי. במקביל, לחמם את שמן זית כתית על חום בינוני גבוה במחבת סאוט גדולה.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ואת השום המגולח ומטגנים לאט. בדיוק כאשר הקצוות של השום להיות משחימים קלות, להסיר את המחבת מהחום ולהוסיף מצקת גדולה (כ 8 אונקיות) של מי בישול פסטה למחבת ה-saute. שים אותו בחזרה על החום אבל לא להגדיל את הלהבה.
כאשר הפסטה היא שלושה רבעים של הדרך מבושל, להסיר מן המים הרותחים למחבת סאוט. שמור את נוזל הבישול.
המשך לבשל את הספגטי באמצעות נוזל בישול פסטה שמורות, לפי הצורך.
להוסיף יותר צדפה / מולים נוזלי כדי להשיג creaminess. ממש לפני שהפסטה מבושלת, מוסיפים את הצדפות, המולים, הדיונון והשרימפס. סיים לבשל את הפסטה עם כל מאכלי הים עד אל דנטה.
הסר את פסטה פירות ים מהמחבת ולזרוק עם קיפוד הים.