ספגטי עם פסטו האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. אם יש לך חצאי פקאן, גרגיר נחלים, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה מושלם עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם ירקות האביב, פסטו כבש פקורינו, ספגטי עם ירקות האביב, ו פסטו אביבי.
הוראות
1
מניחים 11 מרכיבים ראשונים במעבד מזון, ומעבדים את התערובת עד חלקה. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד היטב מעורבב.