קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות63
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם פסטו אביבי

ספגטי עם פסטו אביבי
ספגטי עם פסטו האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. אם יש לך חצאי פקאן, גרגיר נחלים, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה מושלם עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם ירקות האביב, פסטו כבש פקורינו, ספגטי עם ירקות האביב, ו פסטו אביבי.

הוראות

1
מניחים 11 מרכיבים ראשונים במעבד מזון, ומעבדים את התערובת עד חלקה. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מערבבים עם פסטה, וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה