ספגטי עם רוטב זית ירוק: ספגטי סוגו די אוליב ורדי
ספגטי עם רוטב זית ירוק: ספגטי סוגו די אוליב ורדי עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פירורי לחם, מלח ופלפל, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי עם רוטב זית ירוק, ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי, ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי).
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח.
בסיר קטן מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית ומוסיפים פירורי לחם. זורקים כמה דקות עד להזהבה, ואז מוציאים ומניחים בצד.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שום. מבשלים 3 דקות, עד להשחמה, ואז מוסיפים את האנשובי ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר ולזרוק שום. מערבבים זיתים ומבשלים 3 דקות, רק עד שהטעמים מתאחדים. מתבלים במלח ופלפל, ואז מסירים מהאש ומניחים בצד.
מבשלים ספגטי במים רותחים לפי הוראות החבילה, בערך 10 עד 12 דקות, עד שהם רכים אך אל דנטה. ב -2 הדקות האחרונות של בישול הפסטה מחזירים את רוטב הזית לחום.
מסננים פסטה ומוסיפים לרוטב החם. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, מפזרים פירורי לחם, ומגישים מיד.