קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם רוטב זית ירוק: ספגטי סוגו די אוליב ורדי

ספגטי עם רוטב זית ירוק: ספגטי סוגו די אוליב ורדי
ספגטי עם רוטב זית ירוק: ספגטי סוגו די אוליב ורדי עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פירורי לחם, מלח ופלפל, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי עם רוטב זית ירוק, ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי, ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
בסיר קטן מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית ומוסיפים פירורי לחם. זורקים כמה דקות עד להזהבה, ואז מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שום. מבשלים 3 דקות, עד להשחמה, ואז מוסיפים את האנשובי ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר ולזרוק שום. מערבבים זיתים ומבשלים 3 דקות, רק עד שהטעמים מתאחדים. מתבלים במלח ופלפל, ואז מסירים מהאש ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים ספגטי במים רותחים לפי הוראות החבילה, בערך 10 עד 12 דקות, עד שהם רכים אך אל דנטה. ב -2 הדקות האחרונות של בישול הפסטה מחזירים את רוטב הזית לחום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים פסטה ומוסיפים לרוטב החם. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, מפזרים פירורי לחם, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה