ספגטי עם תפוזים, תמרים ואנשובי מ ' פסטה מודרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם תפוזים, תאריכים, אנשובי מ 'פסטה מודרנית. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 703 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידת תפוז, גס הקרקע פירורי לחם, תאריכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התאריכים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם תאריכים כקינוח. נסו ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית, אנשובי לבן עם תאריכים וצלפים, ו תפוזים מוגזים עם תמרים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את פירורי הלחם במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה, טפטוף עם 2 כפות שמן מחדש טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך. שים אותם בצד על מגבת נייר.
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים במשך 2 דקות פחות מאשר החבילה מכוונת.
בינתיים, במחבת גדולה על חום נמוך מאוד, לאט לחמם כוס (60 מ " ל) שמן עם אנשובי, לחיצה על אנשובי עם כף עץ עד שהם מתמוססים.
מוסיף את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת התאריכים ומבשלים במשך כמה דקות.
לזרוק את הפסטה ברוטב לסיים לבשל אותו, הוספת קצת נוזל בישול לפי הצורך.
מגישים את הפסטה עם פירורי הלחם ורצועות ארוכות של גרידת תפוז.