קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספירה לאחור # 10 כיריים בטטות מסוכרות עם תוספת פריכה

ספירה לאחור # 10 כיריים בטטות מסוכרות עם תוספת פריכה
ספירה לאחור # 10 כיריים מסוכרות בטטות עם ציפוי פריך עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 316 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תבלין פאי דלעת קמצוץ נדיב, דגני תירס, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 48%. נסו פשטידת משמש עם ג'ינג'ר מסוכר ותוספת פריכה, פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך, ו תבשיל בטטה בריא עם תוספת שיבולת שועל פריכה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבטטות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים קרים לכיסוי של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים חצי ליטר נדיב של מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מעט אך עדיין שומרים על צורתם, 10 עד 12 דקות. מסננים ומניחים בחזרה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שלב את מרק העוף והסוכר החום במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית ובשל עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 3 כפות חמאה, תבלין פאי דלעת, קורט נדיב של מלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מוסיפים את הבטטות המבושלות וזורקים בעדינות לציפוי. מבשלים עד שהנוזל הצטמצם ועקביות סירופית והבטטות רכות, כ -5 דקות, ומקפידים לערבב כל דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8
בקערה גדולה משלבים את דגני התירס, הפקאנים, סירופ המייפל ו -2 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מעל הבטטות שכבה אחידה של מרשמלו ומניחים לבשל 3 דקות כדי לאפשר להם להמיס מעט. למעלה עם התוספת הפריכה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים