ספירה לאחור # 10 כיריים בטטות מסוכרות עם תוספת פריכה
ספירה לאחור # 10 כיריים מסוכרות בטטות עם ציפוי פריך עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 316 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תבלין פאי דלעת קמצוץ נדיב, דגני תירס, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 48%. נסו פשטידת משמש עם ג'ינג'ר מסוכר ותוספת פריכה, פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך, ו תבשיל בטטה בריא עם תוספת שיבולת שועל פריכה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבטטות בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים לכיסוי של 2 אינץ'.
מוסיפים חצי ליטר נדיב של מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מעט אך עדיין שומרים על צורתם, 10 עד 12 דקות. מסננים ומניחים בחזרה בסיר.
שלב את מרק העוף והסוכר החום במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית ובשל עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות.
מוסיפים 3 כפות חמאה, תבלין פאי דלעת, קורט נדיב של מלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הבטטות המבושלות וזורקים בעדינות לציפוי. מבשלים עד שהנוזל הצטמצם ועקביות סירופית והבטטות רכות, כ -5 דקות, ומקפידים לערבב כל דקה.
בקערה גדולה משלבים את דגני התירס, הפקאנים, סירופ המייפל ו -2 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. הניחו בצד.
מעל הבטטות שכבה אחידה של מרשמלו ומניחים לבשל 3 דקות כדי לאפשר להם להמיס מעט. למעלה עם התוספת הפריכה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין, כ -2 דקות.