ספרינג רולז ספאם ואננס עם רוטב חמוץ-מתוק תוצרת בית
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ סיידר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס לחמניות האביב ירקות פריך עם רוטב צ'ילי חמוץ מתוק, שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, ו גלילי אביב שרימפס טנדורי עם רוטב אננס (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רוטב חמוץ מתוק: לשלב את המים קורנפלור בקערה קטנה ולהניח בצד.
מערבבים את מיץ האננס, חומץ, רוטב סויה, סוכר חום, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדום בסיר קטן על חום גבוה בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים את תרחיף קורנפלור לתוך הסיר, להקטין את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב מתעבה, 3-5 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הרוטב ימשיך להתעבות קצת יותר כפי שהוא מתקרר.
לחמניות: לחתוך את הספאם ל 6 חתיכות שוות על 1/2 אינץ ' כל אחד, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשניים כדי להניב 12 חתיכות שוות.
לקלף וליבה את האננס ולפרוס את האננס להניב 12 חתיכות שוות שכל אחד מהם בערך באותו גודל כמו פרוסות הספאם (בערך 1/2 אינץ 'עבה, 1/2 אינץ' רחב, 4 אינץ ' ארוך). אתה רק צריך כמחצית חתיכות אננס. שמור את החצי השני כדי לשרת עם האגרולים האביב.
טובלים צד אחד של פרוסות האננס לתוך זרעי שומשום קלויים ומניחים בצד.
מניחים עטיפת גליל האביב 1 על משטח עבודה נקי ויבש, כך פינה אחת של העטיפה מצביעה עליך (ממוקם כמו יהלום, ולא ריבוע).
מניחים פרוסת ספאם, פרוסת אננס מצופה שומשום, וכמה בצל ירוק פרוס ממש מתחת לנקודת האמצע של היהלום, הקרוב ביותר לפינה מצביע עליך.
קח את הפינה הקרובה ביותר אליך לגלגל אותו מעל המילוי, עד חצי העטיפה נשאר.
מקפלים את הפינות שמאלה וימינה של העטיפה על המילוי. באמצעות האצבעות שלך, או מברשת מאפה, טבול את הקצוות של העטיפה עם מים, ולאחר מכן להמשיך לגלגל את גליל האביב לכיוון הפינה הסופית בחלק העליון.
מניחים בצד את גליל האביב המוגמר, מתחת למגבת לחה, וממשיכים לגלגל את שאר גלילי האביב עד שכל המילוי כבר בשימוש.
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. מטגנים את האגרולים בקבוצות של ארבעה, מסתובבים מדי פעם, עד לזהב ופריך, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מעבירים את גלילי האביב המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק וכל מקלות אננס מצופים בשומשום נוספים.