קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

ספרינג רולז ספאם ואננס עם רוטב חמוץ-מתוק תוצרת בית

ספרינג רולז ספאם ואננס עם רוטב חמוץ-מתוק תוצרת בית
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ סיידר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס לחמניות האביב ירקות פריך עם רוטב צ'ילי חמוץ מתוק, שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, ו גלילי אביב שרימפס טנדורי עם רוטב אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב חמוץ מתוק: לשלב את המים קורנפלור בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את מיץ האננס, חומץ, רוטב סויה, סוכר חום, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדום בסיר קטן על חום גבוה בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים את תרחיף קורנפלור לתוך הסיר, להקטין את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב מתעבה, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר את הרוטב מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הרוטב ימשיך להתעבות קצת יותר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
עבור האביב
5
לחמניות: לחתוך את הספאם ל 6 חתיכות שוות על 1/2 אינץ ' כל אחד, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשניים כדי להניב 12 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ספאםספאם
6
לקלף וליבה את האננס ולפרוס את האננס להניב 12 חתיכות שוות שכל אחד מהם בערך באותו גודל כמו פרוסות הספאם (בערך 1/2 אינץ 'עבה, 1/2 אינץ' רחב, 4 אינץ ' ארוך). אתה רק צריך כמחצית חתיכות אננס. שמור את החצי השני כדי לשרת עם האגרולים האביב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ספאםספאם
7
טובלים צד אחד של פרוסות האננס לתוך זרעי שומשום קלויים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים עטיפת גליל האביב 1 על משטח עבודה נקי ויבש, כך פינה אחת של העטיפה מצביעה עליך (ממוקם כמו יהלום, ולא ריבוע).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
9
מניחים פרוסת ספאם, פרוסת אננס מצופה שומשום, וכמה בצל ירוק פרוס ממש מתחת לנקודת האמצע של היהלום, הקרוב ביותר לפינה מצביע עליך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ספאםספאם
10
קח את הפינה הקרובה ביותר אליך לגלגל אותו מעל המילוי, עד חצי העטיפה נשאר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מקפלים את הפינות שמאלה וימינה של העטיפה על המילוי. באמצעות האצבעות שלך, או מברשת מאפה, טבול את הקצוות של העטיפה עם מים, ולאחר מכן להמשיך לגלגל את גליל האביב לכיוון הפינה הסופית בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מניחים בצד את גליל האביב המוגמר, מתחת למגבת לחה, וממשיכים לגלגל את שאר גלילי האביב עד שכל המילוי כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. מטגנים את האגרולים בקבוצות של ארבעה, מסתובבים מדי פעם, עד לזהב ופריך, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
מעבירים את גלילי האביב המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16
מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק וכל מקלות אננס מצופים בשומשום נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.