קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר

סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר
סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמוציות, שאלוט, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות, דלעת בלוט ממולא אורז בר, ו סקווש בלוט קלוי עם מלית פארו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את קיצוץ הסקווש בצד על תבנית אפייה, מברשת 1 כף חמאה מומסת על החלק העליון והבפנים של חצאי הסקווש, מפזרים סוכר חום, ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד רק מזלג מכרז, על 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים 1 כף של חמאה מומסת במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל, שאלוט, סלרי, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 6 דקות. מערבבים את הקורנית ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר מהחום ומערבבים את האורז, פקאן, חמוציות, ומלח ופלפל נמדדים.מחלקים את מילוי האורז בין חצאי הסקווש הקלויים (בערך 1/2 כוס לכל אחד) ומטפטפים את כף החמאה הנותרת מעל. המשך צלייה עד הדלעת היא מכרז מזלג לחלוטין, הקצוות החלו חום, ואת המילוי מחומם דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
סכין קילוףסכין קילוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)