סקווש חורף מחית עם תבלינים הודיים
מתכון מחית סקווש חורף עם תבלינים הודיים מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. זה מנות ראשונות יש 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם בצל, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת חורף תבשיל עוף עם תבלינים הודיים, דלעת קלויה עם תבלינים הודיים, יוגורט וזרעים, ו סקווש חורף הודי גראטן.
הוראות
על 2 גדול, גליונות אפייה rimmed, לטפטף את הצדדים לחתוך של הסקווש עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. הפעל את חצאי הסקווש לחתוך צדדים למטה לצלות במשך כ 45 דקות, או עד מכרז.
בינתיים, בסיר גדול, חום 1 כף השמן.
מוסיף את זרעי החרדל ומבשלים על חום גבוה בינוני, רועד את הסיר, עד שהם פופ, על 1 דקה.
להעביר את הזרעים לקערה קטנה.
מוסיפים את 1/3 כוס השמן הנותרת לסיר.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את כוסברה, כורכום פלפל אדום כתוש ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
באמצעות כפית גדולה, לגרד את בשר סקווש מן העורות לתוך הסיר.
מוסיפים את המים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב ומעכים קלות את הסקווש, עד מעורבב ומחומם דרך. מתבלים את הדלעת במלח ופלפל.
מעבירים לקערה, למעלה עם זרעי חרדל קלוי ומגישים.