קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סקווש מיסו-מזוגג קבוצ'ה

סקווש מיסו-מזוגג קבוצ'ה
אם יש לך סוכר חום חזק, פינו שרי, מיסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו דלעת מזוגגת מייפל-מיסו, ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת מיסו, זנגביל, סאקה, שמן צמחי, חומץ אורז, רוטב סויה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה גדולה, לזרוק פרוסות סקווש עם תערובת מיסו מעיל ביסודיות. הרם פרוסות מהרוטב ולסדר אותם, חופפים מעט, על תבנית אפייה גדולה. רוטב רזרבי.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים 15 דקות.
5
מברשת פרוסות עם רוטב שנותר (יהיה לך קצת שמאלה מעל) ומבשלים עד רך כאשר קצוות עבים הם פירסינג עם מזלג, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף עם שמן שומשום ומגישים חם או חם.
מרכיבים שתצטרך
7
* מצא מיסו לבן באזור המקורר של מחלקת התוצרת בסופרמרקט שלך.
מרכיבים שתצטרך