סקווש מיסו-מזוגג קבוצ'ה
אם יש לך סוכר חום חזק, פינו שרי, מיסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו דלעת מזוגגת מייפל-מיסו, ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת מיסו, זנגביל, סאקה, שמן צמחי, חומץ אורז, רוטב סויה וסוכר חום.
בקערה גדולה, לזרוק פרוסות סקווש עם תערובת מיסו מעיל ביסודיות. הרם פרוסות מהרוטב ולסדר אותם, חופפים מעט, על תבנית אפייה גדולה. רוטב רזרבי.
מברשת פרוסות עם רוטב שנותר (יהיה לך קצת שמאלה מעל) ומבשלים עד רך כאשר קצוות עבים הם פירסינג עם מזלג, על 5 עד 10 דקות יותר.
טפטוף עם שמן שומשום ומגישים חם או חם.
* מצא מיסו לבן באזור המקורר של מחלקת התוצרת בסופרמרקט שלך.