סקווש צמה
סקווש צמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חלב חם, סוכר חום, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו סקווש צמה, זרע Butternut סקווש צמה, ו טאקו ברייד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים קלופים וקצוצים סקווש עם מים. מביאים מים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב ומחית. שמור 1 כוס לשימוש במתכון זה והקפא שארית לשימוש מאוחר יותר.
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם חלב, חמאה, 1 כוס מחית סקווש, 1 ביצה, סוכר חום, מלח 2 כוסות קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים ל 6 חלקים שווים לגלגל כל אחד לתוך חבל על 18 אינץ ' ארוך. קח 3 חבלים, צביטה מסתיים יחד ולאחר מכן חבלים צמה יחד. קמצוץ מסתיים לאטום. לעשות את אותו הדבר עם 3 חבלים אחרים של בצק.
מניחים צמות על גיליונות אפייה משומנים קלות. לכסות ולתת לעלות במשך כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, להכות יחד 1 ביצה 1 כפות מים; כיכרות מברשת עם ביצה לשטוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות.
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב על מתלה חוט.