סקווש קלוי & פסטה בצל אדום
סקווש קלוי & פסטה בצל אדום לוקח על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 71 אוהדים. אם יש לך דלעת סקווש, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. מתכונים דומים: בצל אדום צלוי ופסטה סקווש, סקווש קלוי עם בצל אדום, אורגנו ונענע, ו דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר.
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לקלף deseed את הדלעת, ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות בגודל מלא קצה לתוך פח קלייה. מקלפים את הבצלים, משאירים את השורש ללא פגע. ואז לחתוך כל אחד, דרך השורש, לשמונה טריזים ולשים אותם בפח.
מוסיפים את השום לפח עם 2 כפות שמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז לזרוק הכל יחד עם הידיים שלך עד שכל החומרים מנצנצים. צלוי במשך 30-35 דקות, עד שהכל יש השחמה יפה.
בינתיים, לבשל את הפסטה במחבת גדולה של מים מלוחים בעקבות תזמונים שניתנו על החבילה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ 4 כפות של מי הבישול.
הסר את הפח מהתנור והוסף את מי הבישול ואת frache crme, ערבוב הכל יחד בקלילות. תשר בפסטה וזרוק היטב.
מגישים עם קומץ של פרמזן מגורר טרי.