תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש שעועית לטגן. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. אם יש לכם מלח, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סקווש קיץ ושעועית מוקפצת, סקווש קיץ & שעועית לבנה Sauté, ו סקווש סאוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הבצל, שום ותבלינים בשמן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השעועית, הסקווש והמים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
תוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה; מכסים ומבשלים 5 דקות יותר או עד שהירקות רכים.