סקונס מלא פרג עם קרם לימון
המתכון סקונס מלא זרעי פרג עם קורד לימון מוכן בערך 40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל סקוטי. מתכון זה מכין 16 מנות עם 342 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד גם במחיר סביר ארוחת הבוקר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו סקונס זרעי פרג לימון, סקונס זרעי לימון-פרג, ו סקונס זרעי פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד קטן על אש בינונית, מקציפים את הביצים, הסוכר, מיץ הלימון וקולפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חמאה; מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את גב הכף.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מכסים ומקררים עד מקורר.
לסקונס, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, הסוכר, הפרג, קרם הטארטר, הסודה לשתיה והמלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה מקציפים את מיץ התפוזים, הביצה, החלמון וקליפת התפוז; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לחות. הופכים למשטח מקומח; ללוש 10 פעמים.
מחלקים בצק לארבע מנות. טפחו על כל מנה ל -7 אינץ'. מעגל.
מורחים מילוי זרעי פרג על שני עיגולים. למעלה עם מעגלים הנותרים; קמצוץ קצוות לאטום.
מעבירים לשני ניירות אפייה משומנים.
שלב חלבון ביצה ומים; מברישים מעל סקונס.
חותכים כל אחד לשמונה טריזים, אך לא נפרדים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.