סקונס שיבולת שועל
סקונס שיבולת שועל יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לך פקאן, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. מתכונים דומים: מייפל-שיבולת שועל סקונס, מייפל-שיבולת שועל סקונס, ו שיבולת שועל-קינמון סקונס.
הוראות
מפזרים שיבולת שועל על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 400 במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה וקלויה; מגניב. בקערה שלבו את שיבולת השועל, הקמח, 1/3 כוס הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פקאן.
מקציפים יחד את הביצה והחלב; מוסיפים לחומרים יבשים רק עד לחות. הופכים למשטח מקומח; ללוש 10 פעמים.
מעבירים בצק לתבנית משומנת. טפיחה לתוך 8-ב. מעגל.
חותכים לשמונה טריזים, אך לא נפרדים.
שלבו קינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל בצק.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 17-20 דקות או עד להזהבה.