קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם
סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו את פואר וויליאם, שעועית וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם, סקל אגס רך קליפה קרם טארט, ו אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן.

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 20 על ידי 8 אינץ', רפלקציה פני השטח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מעבירים למחבת טארט, בעדינות להתאים את הבצק למחבת ללא מתיחה. Trim overhang ל 3/4 אינץ', ניתוק פינות. מקפלים overhang פנימה כדי לחזק את הצד, ואז לקצץ סומק עם קצה המחבת. שמור עודף מאפה לשימוש נוסף אם תרצה. זין בתחתית של פגז טארט בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
הסר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שים יין בסיר 4 ליטר רחב ולהגדיר מסננת מרופדת עם מטלית שק קמח לחה על זה. גרג ברטלט אגסים (כולל עור) על חורים גדולים של פומפיה תיבת לתוך בד, ואז חבורה של בד סביב תערובת לסחוט מיץ ברור ככל האפשר דרך בד למחבת עם יין. להשליך מוצקים שנותרו בבד.
מרכיבים שתצטרך
אגס ברטלטאגס ברטלט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
העברת תערובת יין למדידה 2 כוס ולהוסיף מספיק מים, במידת הצורך, כדי להביא סך 2 כוסות נוזל, ואז לחזור למחבת ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בזהירות לקלף אגסים סקל, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה דרך התחתונה עם קצה מקלף ירקות או סכין קטנה כדי להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
להביא תערובת יין לרתיחה, ערבוב עד סוכר מומס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, בשכבה 1 במידת האפשר. מבשלים, מכוסה היטב, פונה מדי פעם, עד מכרז, על 20 דקות. בזהירות להעביר אגסים עם כף מחורץ על מתלה להגדיר מעל מחבת גיליון 4 צדדית לנקז מגניב, עומד אותם זקוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברת סירופ אגס כדי לנקות 2 כוסות מידה, הוספת מיצים מחבת גיליון תחת אגסים (יהיה לך 1 1/4 עד 1 1/2 סירופ כוסות), ושמורה עבור קרם מאפה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לטאטא יחד חלמונים ביצה קורנפלור בקערה קטנה, ואז לטאטא סירופ אגס כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
העברה לסיר כבד קטן לגרד זרעים שעועית וניל, הזמנת תרמיל לשימוש נוסף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום ולהקציף בפואר ויליאם וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להעביר לקערה להתקרר לחלוטין, פני השטח שלה מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים יחד פואר ויליאם וג ' לטין בקערה קטנה מאוד ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להביא סירופ אגס הנותרים לרתיחה בסיר כבד מאוד קטן, ואז להרתיח, אם יש צורך, עד מופחת על 1/3 כוס. מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום.
4
הסר צד של מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להקציף קרם מאפה מקורר כדי לשחרר, ואז להפיץ פגז. לעמוד אגסים זקוף על קרם מאפה, לסדר אותם ב 8 שורות של 2 או
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כאשר זיגוג יש מקורר מעובה מעט (כדי קירור מהירות, להגדיר מחבת באמבט קרח), לצחצח אותו על אגסים. אם זיגוג ג ' לים במחבת, לחמם בקצרה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר (מכוסה פעם מגניב) בטמפרטורת החדר.* אגסים סקל יכול להיות עלומה 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.* קרם מאפה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה. * טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר 1 שעה או מקורר 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ