קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם
סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו את פואר וויליאם, שעועית וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם, סקל אגס רך קליפה קרם טארט, ו אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן.

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 20 על ידי 8 אינץ', רפלקציה פני השטח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מעבירים למחבת טארט, בעדינות להתאים את הבצק למחבת ללא מתיחה. Trim overhang ל 3/4 אינץ', ניתוק פינות. מקפלים overhang פנימה כדי לחזק את הצד, ואז לקצץ סומק עם קצה המחבת. שמור עודף מאפה לשימוש נוסף אם תרצה. זין בתחתית של פגז טארט בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
הסר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
שים יין בסיר 4 ליטר רחב ולהגדיר מסננת מרופדת עם מטלית שק קמח לחה על זה. גרג ברטלט אגסים (כולל עור) על חורים גדולים של פומפיה תיבת לתוך בד, ואז חבורה של בד סביב תערובת לסחוט מיץ ברור ככל האפשר דרך בד למחבת עם יין. להשליך מוצקים שנותרו בבד.
מרכיבים שתצטרך
אגס ברטלטאגס ברטלט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
העברת תערובת יין למדידה 2 כוס ולהוסיף מספיק מים, במידת הצורך, כדי להביא סך 2 כוסות נוזל, ואז לחזור למחבת ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
בזהירות לקלף אגסים סקל, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה דרך התחתונה עם קצה מקלף ירקות או סכין קטנה כדי להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להביא תערובת יין לרתיחה, ערבוב עד סוכר מומס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, בשכבה 1 במידת האפשר. מבשלים, מכוסה היטב, פונה מדי פעם, עד מכרז, על 20 דקות. בזהירות להעביר אגסים עם כף מחורץ על מתלה להגדיר מעל מחבת גיליון 4 צדדית לנקז מגניב, עומד אותם זקוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
העברת סירופ אגס כדי לנקות 2 כוסות מידה, הוספת מיצים מחבת גיליון תחת אגסים (יהיה לך 1 1/4 עד 1 1/2 סירופ כוסות), ושמורה עבור קרם מאפה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
לטאטא יחד חלמונים ביצה קורנפלור בקערה קטנה, ואז לטאטא סירופ אגס כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברה לסיר כבד קטן לגרד זרעים שעועית וניל, הזמנת תרמיל לשימוש נוסף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ולהקציף בפואר ויליאם וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להעביר לקערה להתקרר לחלוטין, פני השטח שלה מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים יחד פואר ויליאם וג ' לטין בקערה קטנה מאוד ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להביא סירופ אגס הנותרים לרתיחה בסיר כבד מאוד קטן, ואז להרתיח, אם יש צורך, עד מופחת על 1/3 כוס. מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום.
4
הסר צד של מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להקציף קרם מאפה מקורר כדי לשחרר, ואז להפיץ פגז. לעמוד אגסים זקוף על קרם מאפה, לסדר אותם ב 8 שורות של 2 או
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כאשר זיגוג יש מקורר מעובה מעט (כדי קירור מהירות, להגדיר מחבת באמבט קרח), לצחצח אותו על אגסים. אם זיגוג ג ' לים במחבת, לחמם בקצרה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
* פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר (מכוסה פעם מגניב) בטמפרטורת החדר.* אגסים סקל יכול להיות עלומה 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.* קרם מאפה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה. * טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר 1 שעה או מקורר 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ