Scampi על קוסקוס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שן שום, מיץ צדפות, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. נסו שרימפס Scampi מעל פסטו קוסקוס, חסילונים עם קוסקוס לימון, ו Scampi עם שום, צ'ילי ונענע: Scampi con Aglio, פפרוני E Nepitella (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים 1/4 כוס שמן זית. כאשר כמעט עישון, להוסיף בצל, גזר ו 1 שן ניפץ שום וטחון עד ירקות רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן זית
גזר
שום
ציפורן
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את העגבניות המשומרות ואת המיץ שלהם, מיץ צדפות ויין לבן. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני במשך 10 דקות, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
מיץ צדפות
יין לבן
מיץ
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט. בזהירות לשפוך תערובת עגבניות בקערה של מעבד מזון מחית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
להוסיף כמה כפות מים במידת הצורך - אתה רוצה בסופו של דבר עם מרק. בדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מרק
מים
5
החזר מרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים 1 כוס מים ו 2 כפות שמן זית כתית נוספת ומביאים לרתיחה. הפחת חום והוסף 2 כוסות קוסקוס. לכסות סיר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
קוסקוס
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
תן לנוח במשך 10 דקות, המאפשר קוסקוס לספוג את כל הנוזל. קצפת עם מזלג ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קוסקוס
8
במחבת גדולה, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס שמן 2 שיני שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
ציפורן
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מחממים את השמן, מוודאים לא לשרוף את השום. כאשר השמן חם, מוסיפים את השרימפס ומערבבים מדי פעם, מבשלים את השרימפס עד שהם מתחילים להפוך לורודים, בערך 5 דקות. היזהר לא לבשל את השרימפס או שהם יהפכו לקשים.
מרכיבים שתצטרך
שום
שרימפס
שמן בישול
10
הסר מהחום והוסף את מיץ הלימון, פלפל אדום ופטרוזיליה קצוצה. בדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פלפל אדום
תיבול
פטרוזיליה
11
כדי לשרת, תלש את הקוסקוס במרכז מגש ומעל עם השרימפס.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.