סרדינים מטוגנים בבירה עם מיונז ווסאבי זה ... pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 931 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מים, סרדינים, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: קלמרי בלילת בירה עם שום-מיונז לימון, דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן, ו צ'יפס סקווש מטוגן בירה עם מיונז לימון.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים בירה, חמאה וחלמון ביצה, ערבוב תערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
לטבול סרדינים לתוך הבלילה; פריי, כמה בכל פעם, 2 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
לנקז היטב.
6
מערבבים יחד אבקת ווסאבי ו 1 כף מים; מערבבים במיונז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאבי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב