קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן 'N שרימפס ממולאים Tamales. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סרטן ממולא שרימפס, סרטן ממולא שרימפס, ו חלפיניו וסרטנים ממולאים שרימפס.

הוראות

1
עבור מאכלי הים מלית: בערך לקצוץ את השרימפס לחתיכות שמנמנות. הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שמן הזית ושום. ברגע שהשום מתחיל לרחוש, מוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
לטגן עד רק ורוד, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את בשר סרטנים. מתבלים עם הכמון, הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בעדינות לקפל את התערובת יחד, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את מיץ הסיד. אפשר להתקרר. מחלקים את התערובת; תוכלו להשתמש במחצית אחת כדי למלא את tamales, וחצי לרוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
בשר סרטניםבשר סרטנים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1
מערבבים את מאסה, 1 1/4 כוסות מים, חמאה ומלח לתוך משחה עבה. כדי להכין את tamales, להגדיר קליפת תירס על משטח שטוח (כפול למעלה או רעפים 2 קליפות אם הם קטנים או יש דמעות).
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
להוסיף 5 כפות של masa לערבב לתוך מרכז קליפות תירס. לדחוף את התערובת עד 1 אינץ ' מהצד של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
הוסף 2 כפות של מלית פירות ים למרכז. מקפלים קצה אחד של הקליפה למרכז, ולאחר מכן לקפל את הצד השני כדי לכסות את כל tamale. מקפלים את הקצוות על ידי 2 אינץ ' טאק תחת להחזיק במקום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
TamalesTamales
4
מניחים מסננת בסיר גדול של מים רותחים, אבל לא נותנים למסננת לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מניחים את tamales במסננת, לכסות קיטור tamales במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
עבור רוטב פירות ים אדום: ראשית, rehydrate פלפל צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים את צ ' ילה היבשה בכוס מים חמים ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
הגדר סיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים רסס של שמן זית מטגנים את השומר, בצל ושום עד שקוף וריחני, 5 עד 7 דקות. Deglaze עם היין הלבן, ולאחר מכן להתבשל כדי להתאדות חלק מהיין, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את הכמון, פלפל צ 'ילה, את המים מן הפלפל צ' ילה ואת פחית עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מפחית ואת הטעמים לבוא יחד, כ 20 דקות. להתמזג עד חלקה עם בלנדר מקל, ולאחר מכן לקפל במחצית הנותרת של מלית פירות ים. טעם ועונה שוב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מגישים את רוטב מאכלי הים האדום על סרטן tamales שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סרטןסרטן

מרכיבים

2(חוֹרֶף)חמאה מומסתחמאה מומסת1מיובשים ניו מקסיקו או קליפורניה צ'ילה פלפלמיובשים ניו מקסיקו או קליפורניה צ'ילה פלפל16קליפות tamaleקליפות tamale1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1נורה שומר, פרוסנורה שומר, פרוס794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות צלויות באש, כגון גלן מיורעגבניות צלויות באש, כגון גלן מיור1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, פרוסשום, פרוס2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון1מיץ לייםמיץ ליים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1pintsהרים crabmeat גוש ג'מבוהרים crabmeat גוש ג'מבו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(21/25 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined(21/25 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.