זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. גשו לסופר וקנו שמנת, שרי, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 53%, המנה הזו טובה. נסו ורמיצ'לי ובשר סרטנים מוקפצים, ורמיצ'לי ובשר סרטנים מוקפצים, ו ורמיצ'לי חריף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים סיר מים גדול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פסטה ומי מלח. מבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שמן זית כתית מעולה וחמאה. כדי לחמם שמן וחמאה מוסיפים פתיתי פלפל אדום כתוש, שום ושאלוט, מטגנים 3 דקות, מוסיפים פטריות שיטאקי ומבשלים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות נוספות. מתפיחים את המחבת עם יין שרי או מרסלה, מתפזרים בבשר סרטנים - תחושה של חתיכות קליפה תוך כדי. מחממים את החומרים, דקה בערך, מערבבים פנימה עגבניות ומחממים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה חצי וחצי או שמנת ומנמיכים את האש למצב הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פטריות שיטאקה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
בשר סרטנים
שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים פסטה כשהיא מבושלת לאל דנטה וזורקים עם רוטב וסרטן. למעלה עם גבינה, אם משתמשים, ובזיליקום.
שרדונה, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לסרטן. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.