סרטן סדוק עם רוטב תמרינדי
סרטן סדוק עם רוטב תמרינדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו דבש, סרטני צואת, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סרטן סדוק עם רוטב אבוקדו Herbed, סרטן סדוק עם רוטב קוויאר, ו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי.
הוראות
יוצקים שמן לתוך ווק 14 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה. כאשר הוא חם, להוסיף שאלוט ומערבבים לעתים קרובות עד משחימים היטב פריך, 1 עד 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט למגבות נייר לניקוז.
לווק, מוסיפים תרכיז תמרינדי, דבש, רוטב סויה, שום, ג ' ינג 'ר ופתיתי צ' ילי. מביאים לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים סרטן ומערבבים עד מצופה ברוטב וחם, כ 5 דקות.
יוצקים סרטן על מגש מעוטר.
שמור סרטנים חיים מכוסים באופן רופף במקרר עד 12 שעות. לתפוס סרטנים בזהירות מהחלק האחורי, בין הרגליים, ולשים במחבת כדי לוודא שהם מתאימים, עם 3 עד 4 סנטימטרים של סיקול מתחת לשפת פאן.
הסר סרטנים ולמלא מחבת עם מספיק מים כדי לכסות סרטנים ב 2 עד 3 אינץ'. מכסים את המחבת ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
אחד בכל פעם, לתפוס סרטנים כמתואר לעיל ולצלול אותם קפיצת ראש לתוך המים הרותחים; אם יש לך יותר מדי מים, מצקת החוצה עודף ולהשליך. כסי את פן והתחילי בתזמון. כאשר המים מתחדשים רותחים, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1/2-עד 2 1/2-ק "ג סרטנים 15 דקות, 3 ק" ג סרטנים כ -20 דקות.
מסננים סרטנים; כדי להיות מסוגל להתמודד במהירות, לשטוף בקצרה עם מים קרים.
איך לנקות, לפצח, ואת הסרטן פגז
משוך את ולזרוק דש משולש מהצד הבטן.
הפעל את בטן הסרטן למטה; מושך מהחלק האחורי, להרים את הקליפה האחורית.
מסננים ומשליכים נוזלים מהקליפה. אם תרצה, לגרוף חמאת סרטנים רכה, זהובה ושומן סרטן לבן מקליפה לקערה קטנה לאכול על ידי כפית עם סרטן או לערבב לתוך רוטב טבילה. אם משתמשים במעטפת אחורית לקישוט, יש לשבור את החלק הגרמי (הפה) מהקצה הקדמי של הקליפה ולהשליך. יש לשטוף את הקליפה היטב ולנקז.
על קטע הגוף, לשלוף ולהשליך קרום אדמדם המכסה את המרכז (אם זה לא ירד עם הגב) וכל חתיכות רופף. לגרוף את כל חמאת הזהב שנותרה ולהוסיף לקערה. משוך את ולזרוק ארוך, זימים ספוגיים מצדי הגוף. לשטוף את הגוף היטב עם מים קרים.
לסובב רגליים וטפרים מהגוף. באמצעות מפצח אגוזים או פטיש עץ, לפצח את הקליפה של כל רגל וסעיף טופר. עם סכין, לחתוך את הגוף לרבעים.
לשבור רגליים וטפרים; באמצעות האצבעות שלך, מזלג קטן, מחטט, או קצה רגל סרטן, להסיר בשר. לפרק חלקי גוף ולחפור כיסי בשר. להשליך פגזים. אחד מבושל, ניקה 1 3/4 - כדי 2 קילו סרטן (עם פגז אחורי) מניב 7 1/2 עד 8 אונקיות (1 1/3 עד 1/2 כוסות) של בשר; סרטנים כבדים לא תמיד יש יותר בשר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.