זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם פלפל קלוי, שיני שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו שרימפס קלוי עם רוטב Romesco, אספרגוס קלוי עם רוטב טבילה Romesco, ו הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את העגבניות, השום, הלחם והאגוזים על תבנית אפייה; צולים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
לחם
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
העברה למעבד מזון ודופק בערך להתפרק.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את הפימנטוס, חומץ, שמן ופפריקה. דופק שוב עד משולב היטב, להוסיף מלח. רוטב זה הוא הטוב ביותר אם מותר לנוח כך הטעמים יכולים להתמזג (עשוי להתבצע יום מראש).
מרכיבים שתצטרך
פימיאנטו
פפריקה
חומץ
רוטב
מלח
שמן בישול
5
מחממים שמן לכמעט עישון במחבת גדולה או במחבת צלייה. לזרוק את הסרטנים במחצית רוטב romesco מעיל, ומחבת לצרוב את השרימפס במהירות בשמן רק עד בקושי אטום. ואז צולים במשך 10 עד 12 דקות בתנור f 450 מעלות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.