סרטנים רכים מוקפצים
סרטנים רכים מוקפצים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1652 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 91g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, שמן צמחי, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו סרטנים רכים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף סרטנים ביסודיות עם מים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים קמח, קמח תירס, ופלפל בצלחת רדודה. טובלים סרטנים בחלב, ומעלים בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף סרטנים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מפזרים באופן שווה עם מיץ לימון ופטרוזיליה.